Home / Video / Kur një burrë provon dhimbjet e lindjes… (Video)
Një burrë ka vendosur të shtrëngojë dhëmbët dhe të provojë se çfarë do të thotë të lindësh një fëmijë. Prezantuesi i radios, Tom Evans, në kuadër të emisionit të tij, ka pranuar të bëhet pjesë e simulatorit të dhimbjeve të lindjes. Ndonëse nuk provoi dhimbjet maksimale, ato që iu simuluan ishin mjaftueshëm për ta bërë atë të bërtasë nga dhimbja. Video është realizuar për të rikujtuar meshkujt se sa e vështirë është të jesh femër apo se çdo të thotë të lindësh një fëmijë.23 maj 2014 (gazeta-Shqip.com)

Kur një burrë provon dhimbjet e lindjes… (Video)

Një burrë ka vendosur të shtrëngojë dhëmbët dhe të provojë se çfarë do të thotë të lindësh një fëmijë. Prezantuesi i radios, Tom Evans, në kuadër të emisionit të tij, ka pranuar të bëhet pjesë e simulatorit të dhimbjeve të lindjes. Ndonëse nuk provoi dhimbjet maksimale, ato që iu simuluan ishin mjaftueshëm për ta bërë atë të bërtasë nga dhimbja. Video është realizuar për të rikujtuar meshkujt se sa e vështirë është të jesh femër apo se çdo të thotë të lindësh një fëmijë.

23 maj 2014 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje