Home / Video / Hoxha e matirat BURDUSHIN shiko se si i mshtillet BURDUSHIT dicka hiq si ece !
Hoxha e matirat BURDUSHIN shiko se si i mshtillet BURDUSHIT dicka hiq si ece !

Hoxha e matirat BURDUSHIN shiko se si i mshtillet BURDUSHIT dicka hiq si ece !

Hoxha e matirat BURDUSHIN shiko se si i mshtillet BURDUSHIT dicka hiq si ece !Hoxha e matirat BURDUSHIN shiko se si i mshtillet BURDUSHIT dicka hiq si ece ! Ne nje Emision LIVE qe eshte ne Peralle ne Tupan Burdushi nuk e di as Shehadetin ja me shume thot vet video mund ta shikoni qe ne fillim te videos.

Burdushi sqaron edhe per ato qe flasin per ate megjithate qi thot se ato kan gabuar e thot se kan gabuar, Burdushi eshte i paster !
SHIKONE VIDEON !

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje