Video

Filma Shqiptarë ”Dy herë mat” ShqipTV

Loading...

“Dy here mat” është filmi komik me i pelqyer për publikun. I drejtuar nga Bujar Kapexhiu qe kesaj rradhe është dhe vete aktor, filmi është i mbushur me situata komike te papritura.
ILO Pinci, specialist i peshkut dhe i midhjeve, edhe shahist i njohur, arrin ne nje qytet te vogel bregdetar si i ftuar ne nje simultane shahu. Por ajo qe e shtyn me shume te vije ne kete qytet është deshira e tij e fshehte për te zbuluar te dhena praktike dhe teknike ne lidhje me kultivimin e midhjeve. Ai është i bindur se do ta perballoje lehtesisht ndeshjen me shahistet vendas por, ne simultane munded nga Rudina e vogel.

Aktorët:
Agim Bajko
Met Bega
Manjola Begolli
Ilir Bezhani
Alfred Bualoti
Pëllumb Deçolli
Bujar Kapexhiu
Fadil Kujovska
Pavlina Mani
Zyliha Miloti
Aleko Prodani
Karafil Shena
Agim Shuke
Ervehe Veizi
Fatmir Xhelili

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Filma Shqiptarë ”Dy herë mat” ShqipTV Filma Shqiptarë ”Dy herë mat” ShqipTVRating: 5.0
To Top