Video

Efekti: Çfarë i bëjnë mushkërisë 60 cigare (video)

Loading...

Ryan Au, një mësues në Hong Kong, e realizoi këtë video për t’i treguar studentëve të tij sesa e rrezikshme është duhanpirja. Ai eksperimentoi me dy mushkëri, ku njërën e “ushqeu” me ajër të pastër, ndërsa tjetrën me tym cigareje. Pas 60 cigaresh, ai krahasoi të dy mushkëritë për të zbuluar se ajo që kishte thithur tym cigareje kishte humbur ngjyrën normale dhe ishte kthyer në të verdhë. Po ashtu mushkëria e një duhanpirësi ka shumë probleme në funksionim.

25 maj 2014 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Efekti: Çfarë i bëjnë mushkërisë 60 cigare (video) Efekti: Çfarë i bëjnë mushkërisë 60 cigare (video)Rating: 5.0
To Top