Video

Brazdat (1973)

Loading...

https://www.youtube.com/watch?v=J9spKAIv9ZY

Rregjizor:Kristaq Dhamo
Skenari:Dhimitër Xhuvani
Muzika:

Lozin Aktoret:

Elida Topçiu … Marta
Pandi Siku … Ademi
Astrit Çerma … Zeneli
Muhamet Shehu … Brigadieri
Sotiraq Bratko … Skënderi
Albert Verria … Babai i Ademit
Ilia Shyti … Përgjegjës i ofiçinës
Suzana Zekthi … Shpresa
Besa Imami
Mihal Stefa
Arqile Nesho
Vangjel Myzeqari
Myqerem Ferra
L. Lasku
N. Pogaçe

Permbajtja:
Marta eshte nje vajze e re energjike, e cila fiton simpatine e te gjitheve kur vendos te behet traktoriste. Ne fillim, burri i saj, Ademi, i cili do ta kete Marten shoqe pune dhe do te ngasin te njejtin traktor, e inkurajon kete deshire te Martes. Por me pas familja e re ka probleme, Marta zbulon karakterin e vertete te Ademit, i cili jepet shume pas interesave vetjake.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Brazdat (1973) Brazdat (1973)Rating: 5.0
To Top