Tech

Whatsapp në kaos, bllokohet shërbimi i aplikacionit

Mos u shqetësoni, telefoni juaj celular nuk është çmendur. Përdoruesit e WhatsApp në të gjithë botën kanë probleme me aplikacionin në shërbimin e bisedës.

Porblemi ka filluar rreth orës 7:10 mëngjesin e së premtes dhe përdoruesit e tij nuk dërgojnë dot mesazhe tek miqtë e tyre.

WhatsApp është një nga shërbimet më të përdorura të bisedave në botë

Kompania ende nuk ka dalë në një deklaratë për të shpeguar shkakun e ndërprerjes së shërbimit.

3 nëntor 2017 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

Mos u shqetësoni, telefoni juaj celular nuk është çmendur. Përdoruesit e WhatsApp në të gjithë botën kanë probleme me aplikacionin në shërbimin e bisedës.

Porblemi ka filluar rreth orës 7:10 mëngjesin e së premtes dhe përdoruesit e tij nuk dërgojnë dot mesazhe tek miqtë e tyre.

WhatsApp është një nga shërbimet më të përdorura të bisedave në botë

Kompania ende nuk ka dalë në një deklaratë për të shpeguar shkakun e ndërprerjes së shërbimit.

3 nëntor 2017 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Whatsapp në kaos, bllokohet shërbimi i aplikacionit Whatsapp në kaos, bllokohet shërbimi i aplikacionitRating: 5.0
To Top