Home / Tech / Shume vite ne TV HANA si teknik tani shumë i sukseshëm me Studio “QERO” Kumanove

Shume vite ne TV HANA si teknik tani shumë i sukseshëm me Studio “QERO” Kumanove

Qerim Elezi Foto Studio Qero
Qerim Elezi Foto Studio Qero

Një eksperiencë shumë vjecare me punime reklama 3D,video reklama,shume emisione të ndryshme në TV Hana Kumanove, pas një kohe shume të gjatë tani më filloi që talentin e tije ta shprehë dhe te punoj për vetën tekniku i Tv Hanes Qerim Elezi.
Foto Studio Filmike “QERO” ka shumë pak qe eshte futur ne treg, Qerimi eshte i njohur si Teknik i TV Hanes dhe Instalues Interneti në një kompani ISP ne Kumanove, tani me ka filluar te punoj perivat sic thot edhe ai “te punoj pak per veten” , sivjet që në momentin qe u fut ne treg duke u njohur si teknik i mirë, qe ne fillim bëri një fillim shumë të sukseshëm dhe shumë profesional.

Kush eshte Qerim Elezi?, Qerimi ka të kryer filloren ne Kumanove dhe të Mesmën Teknike në Preshevë, vitet e erreta të ish Jugosllavise dhe me pa mundesi për te vazhduar studimet, filloj të tregoj talentin e tije si teknik, Ku u punesua ne TV Hana si Teknik Operator dhe shume vite punoj si teknik montazher i Tv “Hanës” Kumanovë, ku me pas filloj të punoj ne një ISP ne Kumanovë e Likovë.

Tani ka ardhe koha te punoj për vetën, sepse tani është bërë me krahë të fortë , djali i tij po talent si babi, ka filluar me shumë te avancohet në pjesën e studimit të PhotoShop me shumë pjesën e fotografise, tani bashkërishtë është formuar grup STUDIO QERO ne Kumanove.
Të gjithë te kënaqur nga puna e tij profesionale në pjesën e Video Montazheve, ai nuk ka kohë të nxjerr punimet e tij në youtube sepse është tepër i zënë, gjithë kjo Sezone me qindra Dasma në Kumanovë e Rrethinë.

Studio “QERO” bene incizimin e Dasmave dhe c’fardo gazmendi familjar, evente etj me Video Incizime me një cilesi shumë të lart FHD si dhe me 4K incizime, shume e rendesishme qe nje Dasmë ta keni te incizuar nga nje mjeshter Specialist i Video Incizimeve dhe Video Montazhave.
Tani ne Sezonin e Dasmave Qerimi nuk ka mundësi te beje asnje dite pushime, ngaqë te gjitha ditet jane te zena, Nga interesimi i klienteve Rezervime per incizime ka edhe per Vitin e Ri si dhe per vitin e ardhshem.

Nje Teknik Televiziv arrihet me një Studio Profesionale Foto dhe Video Invizime “QERO”.
Faqe Zyrtare ne Facebook : https://www.facebook.com/FotoStudioQero/

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje