Tech

Problemet në faqen e Facebook shkaktojnë panik te përdoruesit

Rreth 1.28 miliard përdorues të Facebook kanë përjetuar një gjendje paniku kur faqja pati probleme për 15-60 minuta. Mesazhi “Na vjen keq, diçka nuk shkon”, është shfaqur kur përdoruesit janë përpjekur të hynë në profilet e tyre. Shumë persona filluan të hapin llogari në rrjete të tjera sociale si Twitter, me mendimin që do t’i kthehen Facebook kur ky të mbarojë me problemet. Një zëdhënës i Facebook u shpreh se problemet janë rregulluar. “Përjetuam një problem që ua ndaloi njerëzve të postonin në Facebook për një periudhë të shkurtër kohore,” tha ai. Tani problemi është i zgjidhur dhe Facebook është 100 % në rregull. 802 milion njerëz hyjnë çdo ditë në profilet e tyre në Facebook.

19 qershor 2014 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

facebook-login

facebook-login

Rreth 1.28 miliard përdorues të Facebook kanë përjetuar një gjendje paniku kur faqja pati probleme për 15-60 minuta. Mesazhi “Na vjen keq, diçka nuk shkon”, është shfaqur kur përdoruesit janë përpjekur të hynë në profilet e tyre. Shumë persona filluan të hapin llogari në rrjete të tjera sociale si Twitter, me mendimin që do t’i kthehen Facebook kur ky të mbarojë me problemet. Një zëdhënës i Facebook u shpreh se problemet janë rregulluar. “Përjetuam një problem që ua ndaloi njerëzve të postonin në Facebook për një periudhë të shkurtër kohore,” tha ai. Tani problemi është i zgjidhur dhe Facebook është 100 % në rregull. 802 milion njerëz hyjnë çdo ditë në profilet e tyre në Facebook.

19 qershor 2014 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Problemet në faqen e Facebook shkaktojnë panik te përdoruesit Problemet në faqen e Facebook shkaktojnë panik te përdoruesitRating: 5.0
To Top