Home / Tech / Kompania më e sukseshme në Shqipëri në Sistem Multi Level Marketing MLM “LR Health & Beauty”
Kompania më e sukseshme në Shqipër në Sistem Multi Level Marketing MLM "LR Health & Beauty"

Kompania më e sukseshme në Shqipëri në Sistem Multi Level Marketing MLM “LR Health & Beauty”

Kompania më e sukseshme në Shqipër në Sistem Multi Level Marketing MLM

Kompania më e sukseshme në Shqipër në Sistem Multi Level Marketing MLM “LR Health & Beauty”
Renditet si kompania me e sukseshme ne sistemin MLM ne Shqiperi e cila tani me eshte me zyre qendrore po ne Tirane.

Kompania gjermane LR Health & Beauty Systems dorëzoi makinat e para LR Polo pronarëve të rinj të Shqipërisë të cilët arritën të rrisin shitjet e kësaj produkteve t[ kësaj kompanie në Shqipëri.

Për herë të parë një kompani në tregun e Shqipërisë dorëzon 14 makina në kohë shumë të shkurtër ndërsa në dy muajt e ardhshëm pritet të dorëzojë edhe 25 LR Polo të tjera.

Në konferencën për shtyp ku morën pjesë Drejtori i Europës Juglindore i LR Health& Beauty Systems, Z.Dimitrios Belitsos, Drejtori për Shqipërinë Z. Diamant Fiku, Kryetari i Dhomave të Tretisë dhe Industrisë së Shqipërisë, Z. Ilir Zhilla dhe Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatës Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) Znj. Anette Kasten, u analizua hyrja e LR Health & Beauty Systems në tregun shqiptar, prespektivat e zhvillimit dhe mjetet e punës.

LR Health & Beauty Systems është një kompani ndërkombëtare me seli ne Gjermani, me vend-ndodhje në Ahlen. Ajo është një nga kompanitë më të mëdha të Marketingut të Drejtpërdrejtë e specializuar në kozmetike, suplemente ushqimorë dhe së fundmi edhe në bizhuteri. Kompania gëzon një pozicion lider në tregungjerman dhe në 30 shtete të botës me më shumë se 300.000 biznesmenë të pavarur.

LR-ja e shqipërisë regjistroi hapjen e saj zyrtare me 1 gusht 2011 si një filial zyrtar i kompanisë mëmë. Në tregun Shqiptar, LR pozicionohet si kompania më e madhe dhe më e suksesshme në fushën e Multi Level Marketing dhe shitjeve të drejtëpërdrejta me të ardhura vjetore afërsisht 2 milion euro.

LR ndjek që nga krijimi i saj këtu e 26 vjet një politikë të përqëndruar te njeriu, duke u dhënë çdo ditë e më shumë iniciativa njerëzve që zgjedhin të ndjekin një karrierë me prespektiva që nuk kanë përfundim. Një nga shtyllat kryesore të Suksesit është “Car Concept”- Koncepti i Makinës, sepse LR është një nga klientët më të rëndësishëm të VW Group, të Mercedes dhe të Porche. Para pak vitesh u fut në librin Guinness si e vetmja kompani që krijoi Logon e saj me mijëra LR Polo që u kishte dorëzuar Bashkëpunëtorëve të saj.

LR-ja e Shqipërisë u gjend për një kohë shumë të shkurtër në ciklin e zhvillimit duke shënuar sukses të madh dhe prespektiva të larta. Për këtë arsye LR-ja e Shqipërisë u transferua në godinën e re dhe luksoze, një investim kryesor i LR-së, i cili nuk perfundoi aty, por vazhdon këtu e një vit me konceptin e makinave që do shoqërojnë Bashkëpunëtorët e Rinj në Suksese më të mëdha.

Konferenca per shtyp përcolli rolin e biznesit ne tregun shqiptar me prezencën e nje kompanie gjermane Multilevel Marketing që pretendon vendin e parë në botë

Produktet e LR jane shume cilesore sidomos ato per shendetin.
Aloe Vera e LR ze vendin e pare si cilesi produkti, Aloe Vera eshte bima me mjekuese per njeriun.

Kompania më e sukseshme në Shqipër në Sistem Multi Level Marketing MLM

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje