Tech

Ja si ta zbulosh kush po të telefonon me numër privat

Auto Draft
Loading...

Auto Draft

Të gjithë ne jemi ndjerë të bezdisur të paktën një herë nga një telefonatë pa numër. Dikush, i cili nuk ka as emër dhe as figurë, por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni.
Jeni i/e interesuar për t’i dhënë fund kësaj situate? Nëse po, atëherë kjo është mundësia juaj.

Por si mund ta zbulojmë numrin e telefonit që na bezdis, në qoftë se ai del numër privat në ekranin tuaj. Ndiqni hapat e mëposhtëm që shpjegohen në këtë video:

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ja si ta zbulosh kush po të telefonon me numër privat Ja si ta zbulosh kush po të telefonon me numër privatRating: 5.0
To Top