Home / Tech / Google publikoi versionin e katërt eksperimental dhe final të Android
Google publikoi versionin e katërt eksperimental dhe final të Android

Google publikoi versionin e katërt eksperimental dhe final të Android

Google publikoi versionin e katërt eksperimental dhe final të Android

Google publikoi versionin e parë të Android O në Mars, të dytin në konferencën I/O në Maj dhe të tretin në Qershor. Android O zyrtarisht debuton në fund të kësaj vere.

Ditën e sotme Google publikoi versionin e katërt dhe të fundit eksperimental të Android O për zhvilluesit i cili është i disponueshëm për tu shkarkuar jo vetëm nga developer.android.com por edhe përmes programit Android Beta.

Versioni më i fundit përmban një SDK të përditësuar dhe është i disponueshëm në Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel, Pixel XL, Pixel C dhe emulatorin zyrtar të Android.

Përveç përmirësimeve të performancës dhe rregullimeve më gabimeve, ky version sjell disa opsione shtesë të sistemit dhe ndryshimet e aplikuara nga ky version do të jenë edhe pjesë e versionit zyrtar final të Android O.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje