Home / Tech / A1 Report – Teknologji e re për infrastrukturën rrugore, “kursen” para e lumenjtë

A1 Report – Teknologji e re për infrastrukturën rrugore, “kursen” para e lumenjtë

Me anë të teknologjisë së re tashmë ndërtimi i rrugëve nuk do të behët më me inerte të marra nga basenet e lumenjve por do të jetë materiali i përpunuar nga fabrikat. Kjo metodologji e re e cila përdoret për shtrimin e rrugëve është në dobi të natyrës pasi e mbron atë në mënyrë direkte nga erozionet.

Gjithashtu, në rast se qeveria “Rama” do të vendosë që t’u rikthehet investimeve në infrastrukturë, tashmë do ta ketë edhe më të lehtë dhe do të kursejë gjysmën e buxhetit për shkak të teknologjive të reja që janë sjellë në vendin tonë nga kompanitë gjermane.

Përfaqësuesi i kompanisë gjermane që investon në Shqipëri tha se tashmë metoda e re e teknologjisë jo vetëm që kursen të ardhurat por edhe kohën.

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje