Tech

​BMW këtë vit prezanton modelin e ri X4 (Foto)

​BMW këtë vit prezanton modelin e ri X4 (Foto)
Loading...

Edhe pse gjenerata e parë e BMW coupe crossover në treg është vetëm që katër vjet, prodhuesi gjerman tashmë ka përgatitur pasuesin.

Bernhard Kuhnt, njeriu i parë i BMW-së për Amerikën Veriore, konfirmoi në sallonin e veturave në Detroit, se këtë vit do të lansojnë modelin e ri BMW X4.

​BMW këtë vit prezanton modelin e ri X4 (Foto)

​BMW këtë vit prezanton modelin e ri X4 (Foto)

Ai nuk ka dashur të japë detaje tjera për pasuesin e modelit aktual, por fotografët spiunues kanë arritur kah fundi i vitit 2017 të xhirojnë prototipin e maskuar të X4 gjatë testimit.

Modeli i ri do të jetë në platformën mekanike CLAR, në të cilën është i bazuar edhe BMW X3, dhe për këtë arsye do të jetë më i lehtë se sa gjenerata e parë. Përveç kësaj,  X3 dhe X4 do të ndajnë të njëjtën paletë të motorit.

Tash për tash nuk dihet data e premierës, por BMW X4 me siguri se do të prezantohet në ndonjërën nga panairet më të mëdha të automobilave në botë, më 2018.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . ​BMW këtë vit prezanton modelin e ri X4 (Foto) ​BMW këtë vit prezanton modelin e ri X4 (Foto)Rating: 5.0
To Top