Home / Tag Archives: zoneelireal

Tag Archives: zoneelireal

Perla e Edi Palokës

Në videon e mëposhtme, Edi Palokës i merret fjalët dhe shkakton një situatë mjaft qesharake.Për më shumë, shikojeni vet:A post shared by Zone e Lire (@zoneelire.al) on May 8, 2018 at 9:03am PDTThe post Perla e Edi Palokës appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone