Home / Tag Archives: zikalterit

Tag Archives: zikalterit

Zikaltërit, blic për shokun e ekipit të Ndojit

Quhet Sandro Tonali dhe është shok skuadre me Emanuele Ndojin te Breshia, por prej kohësh ekipet e mëdha e kanë vendosur në shënjestër dhe mes tyre është Interi, që nuk ka ndër mend ta humbasë, kurrësesi. Në fakt, zikaltërit janë gati që të paguajnë 10 mln euro tani dhe ta lënë te Breshia, ose te Kaljari, që zotëron kartonin e mesfushorit, i cili i ngjan Pirlos, për të paguar më pas edhe 10 të tjera dhe për ta vetin, duke përdorur të njëjtën formulë si Roma me Naingolanin.

Lexone