Home / Tag Archives: zevendesimin

Tag Archives: zevendesimin

Skandali/ Detyronte studentët të blinin librin e tij, shkarkohet nga puna pedagogu i Shkencave Sociale (Foto)

Disa studentë të vitit të parë në Fakultetin e Shkencave Sociale në Tiranë, kanë nënshkruar një peticion, ku kërkonin largimin e pedagogut Zenel Shalari.Sipas studentëve, ky pedagog u kërkonte atyre që të blinin librin e tij në shkëmbim të notave kaluese.Lëvizja për Universitetin është marrë me krijimin e këtij peticioni, i cili mori me dhjetëra nënshkrime, duke çuar kështu në shkarkimin e pedagogut Zenel Shalari, i cili ishte pedagog i jashtëm në këtë fakultet.Ndërkaq, studentët i kanë kërkuar Fakultetit Ekonomik zëvendësimin e pedagogut të lëndëve “Teori Ekonomike” dhe “Hyrje në Ekonomi”, për këtë pjesë të ngelur të semestrit të dytë.The post Skandali/ Detyronte studentët të blinin librin e tij, shkarkohet nga puna pedagogu i Shkencave Sociale (Foto) appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Metodat për parandalimin e kancerit të gjirit

Metodat për parandalimin e kancerit të gjirit

Kanceri i gjirit është më i diagnostikuari te gratë, veç kancerit të mushkërive. Në çdo 8 femra është llogaritur se kanceri i gjirit mund ta prekë jetën e tyre. Gjenetika është një ndër faktorët e rrezikut që nuk mund ta ndryshojmë, mirëpo ne mund ta ndryshojmë mënyrën e jetesës që …

Lexone