Home / Tag Archives: vlahutin

Tag Archives: vlahutin

FOTOT: Romana Vlahutin “përvesh mëngët”, këtë radhë për të mbjellë… pemë

Ambasadorja e BE-së Romana Vlahutin, është shfaqur bashkë me Drejtorin e Përgjithshëm të zgjerimit të KE Christian Danielsson për të mbjellë disa pemë.Të shoqëruar nga kryebashkiaku Erion Veliaj, ata kanë marrë lopatat dhe kanë mbjellë disa rrënjë fidanë pranë sheshit “Skëndërbej”.Më poshtë do të mund të shihni disa fotografi nga veprimtaria për mbjelljen e pemëve. (TemA)

Lexone