Home / Tag Archives: vjenrete

Tag Archives: vjenrete

Çfarë po ndodh? Shokohen banorët në SHBA nga kjo ngjarje (Video)

Pamje të reve apokaliptike kanë filluar të rrjedhin në Instagram, me njerëz të shumtë të cilët filluan të bëjnë panik.Pamjet u kapën në Hinesville në Gjeorgji, SHBA më 31 gusht 2017, dhe filluan të ngjallnin frikë se fundi i botës po vjen.Retë duken sikur në ndonjë film apokaliptik, të mëdha …

Lexone