Home / Tag Archives: vjecai

Tag Archives: vjecai

Qeni më i madh në botë, Shikoni si reagojnë qytetarët kur e shohin atë.. E pabesueshme (VIDEO)

Por Balthazar është qen i qetë dhe i pëlqen që të ulet e të luajë me fëmijët dhe macet tona, kanë thënë Vinnie dhe Diexie për qenin e tyre, i cili është vetëm 5 vjec.“Ai është një qen i madh dhe na kanë treguar që kur ishte i vogël se është shumë i rëndë për moshën e tij.Kur veterinerët e peshuan për të parë se sa mjekime duhet të merrte për këmbën e tij të sëmurë, të gjithë në kirurgji u habitën.

Lexone