Home / Tag Archives: vizitoret

Tag Archives: vizitoret

8 vendet ku nuk duhet t’i fshihni kurrë paratë

Shpesh bëhemi manjakë dhe mendojmë se paratë tona nuk janë të sigurta kurrë në bankë e mundohemi të gjejmë vende alternative për t’i ruajtur ato të sigurta.Mirëpo, ka disa vende ku nuk është aspak e këshillueshme që t’i fshehim paratë, për shkak të rreziqeve të ndryshme që ato paraqesin.Cilat janë këto vende? Po i rendisim më poshtë:1-Dysheku është vendi më i mirë për të fjetur, por jo për ti fshehur paratë, sepse është vendi më tradicional ku njerëzit në epoka të ndryshme kanë fshehur paratë, pra vendi i parë që kontrollohet.2-Mos i groposni paratë në kopshtin tuaj, sepse gjasat që komshnjtë tju shikojë në çdo orë të ditës janë të mëdha.3-As qeset e rrobave apo ushqimeve nuk janë një vend i sigurtë, madje këtu lekët mund të merren gabimisht.4-Harrojini edhe çantat e vjetra bashkë me kuletat e vjetra, aty edhe mund të vidhen edhe mund të hidhen pa dashje në plehra nga mamaja juaj.5-Nëse mendoni se koshat e rrobave të palara janë vendi ideal, atëherë sapo keni dështuar me ..

Lexone