Home / Tag Archives: vizitoni

Tag Archives: vizitoni

FOTOT: Ulza dhe Shkopeti, dy mrekullitë e “fshehura” që duhen vizituar patjetër

Ulza dhe Shkopeti janë dy destinacione mjaft tërheqëse për turistët në zonën e Matit.Nëse deri më sot nuk keni arritur t’i njihni aq sa duhet, fotografitë e gazetarit Adi Darsi do t’ju ndihmojnë që të kthjelloni mendimet për këtë hapësirë mjaft të këndshme turistike.Më poshtë në galerinë tonë virtuale do të përcjellim disa prej pikave kyçe. Jemi të bindur që pasi t’i shihni do mendoni t’i vizitoni. (TemA)

Lexone

Kuriozitete matematikore

na vizitoni http://rapitful.blogspot.com kuriozitete matematikore, matematik, shkenca matematikore, matematika sot, shkenca e matematikes, shkenc,

Lexone