Home / Tag Archives: vettingun

Tag Archives: vettingun

FOTOT: Kalon “Vettingun”, ja si e presin gjyqtaren Marçela Shehu

Gjyqtarja Marçela Shehu ka mundur të kalojë “Vettingun” dhe do të vijojë detyrën.Ajo justifikonte pasurinë e saj dhe polotësonte gjithë kriteret e tjera për të vazhduar punën si gjyqtare.Pas seancës ku është dhënë vendimi, ajo pritej jashtë nga fëmijët e saj me një tufë me lule.(TemA)

Lexone