Home / Tag Archives: vendepor

Tag Archives: vendepor

VIDEO: Origjina e errët e 1 Majit

Festa e 1 majit lindi në përkujtim të vrasjes së punëtorëve në Çikago gjatë një proteste në 1886 dhe më vonë u bë festë zyrtare në 80 vende.Por kjo histori e errët është munduar të fshihet dhe zbutet në Shtetet e Bashkuara që e kanë ndarë në dy ditë këtë festë.

Lexone