Home / Tag Archives: ushqimeve

Tag Archives: ushqimeve

FOTOT/ Makina, avionë privatë: Kjo është jeta luksoze e fëmijëve të pasur në Ankara

Avionë privatë, zgjedhja e tre supermakinave dhe dhurata një Mercedes, kjo është jeta e fëmijëve të pasur të Ankarasë.Të rinjtë e pasur nga kryeqyteti turk postojnë foto nga jeta e tyre nga makinat luksoze, udhëtimet ekzotike, veshjeve firmato dhe ushqimeve të shtrenjta në një llogari të re në Instagram.“Kjo është ajo që bëjnë fëmijët e pasur”, shpjegohet në faqen e Instagram. (TemA)

Lexone