Home / Tag Archives: ujivideo

Tag Archives: ujivideo

VIDEO: “Kur kali tregon se kush është shefi”

Një kalorëse i ka shpëtuar mrekullisht zemërimit të kalit të saj.Duket se kafsha është zemëruar në fund të udhëtimit dhe e ka hedhur në një pellg uji.Video është kapur nga disa miq të kalorëses të cilët janë çuditur nga sjellja e kalit.Siç duket, kafsha ka treguar se cili është “shefi”. (TemA)

Lexone