Home / Tag Archives: ujishikoni

Tag Archives: ujishikoni

Kur më tregoi se jetonte këtu me fëmijën e saj, mu desh të shihja brenda! Por kur pashë çbëhej aty brenda ngela e tronditur

Mania e shtepive te vogla dëshmon se njerëzit mund të jetojnë te lumtur në hapësira të vogla dhe ti kenë të gjitha pajisjet që u nevojiten. Kjo grua me emrin Lulu e cila jetonte me vajzen e saj,transformoi hapesiren e vogel ne nje shtepi te bukur,nga vetëm një konteiner anijeje.Ajo madje shtoi në shtëpi një dhomë të vogël shtesë.Lulu ishte nje nene e vetme, nuk kishte përvojë ndërtimi, dhe iu deshen një muaj dhe 4000 dollarë për ta shndërruar konteinerin në një hapësirë të përshtatshme, të pajisur me dritare, izolim, një kuzhinë funksionale me nje sobe dhe ngrohes uji. Shikoni fotot më poshtëAjo tha : “Kur nuk keni para, thjesht jini kreativë”. Ajo gjeti bufe dhe derrasa per dyshemene, një vaskë, tualet dhe lavaman. Ajo ishte edhe në gjendje të ndërtonte një dhome per te luajtur vajza e saj.Me vetëm 160 metra katrorë , Lulu ndjeu nevojen per me shume hapesire dhe përdori një rimorkio me shtrat të sheshtë për të ndërtuar dhomën e tyre të gjumit.

Lexone