Home / Tag Archives: udhetimisi

Tag Archives: udhetimisi

Si të veprojmë gjatë të papriturave – Kuriozitete dhe këshilla

Kuriozitete dhe këshilla insertet nga emisioni “Pasditja ime” e bardhë Përgatiti dhe lexoi tekstin: Klajd Gorica Montazhi: Endri Si të veprojmë gjatë të papriturave Kujtdo mund ti ndodhin të papritura të pakëndshme, sidomos gjatë verës. Rreziqet shfaqen kudo, por nëse dini paraprakisht si duhet të silleni, pasojat do të jenë …

Lexone