Home / Tag Archives: trashesia

Tag Archives: trashesia

Kukësi “mbështillet” plotësisht nga dëbora

I gjithë qarku i Kukësit është përfshirë nga reshje të dëndura dëbore me intensitet të lartë.Lartësia e borës në qytete arrin 8-12 cm. Aktualisht të gjitha akset rrugore nacionale që përshkojnë qarkun e Kukësit janë të qarkullueshme por me vështirësi dhe me paisje dimërore. Mjetet e firmave kontraktore janë në gadishmëri me …

Lexone