Home / Tag Archives: transplant

Tag Archives: transplant

Burri kishte nevojë për një transplant veshkash, por gruaja i jep atij një biletë sporti që mbante brenda një surprizë të madhe

Steve u diagnostikua me sëmundje të veshkave dhe mjekët rekomanduan një transplant për të rikthyer shëndetin e tij. Për fat të mirë, gruaja e tij ishte shumë e përshtatshme si dhuruese. Steve ishte një koleksionist i kartave të bejsbollit. Kur ai hapi një pako të re të kartave të bejsbollit, kurrë nuk mund ta kishte menduar suprizën që do të gjente.Gruaja e tij Heather kishte futur brenda pakos një kartë bejsbolli me shënimin që ajo ishte në gjendje të dhuronte një veshkë burrit të saj. Sapo ai ktheu kartën dhe lexoi mesazhin nga gruaja e tij, ai shtangu nga habia. Përveç se i la të kuptonte se ajo do të jepte një veshkë atij, ajo gjithashtu e siguroi atë se do ta kishte në krah për jetë!

Lexone