Home / Tag Archives: traditen

Tag Archives: traditen

Kryeministri Haradinaj nuk i bindet ligjit, arsyeton gjuajtjen me armë

Kryeministri Ramush Haradinaj në interplenacën e thirrur për gjuajtjen me armë të zëvendëskryeministrit dhe ministrit të diasporës, Dardan Gashit, ka thënë se nuk është e hijshme që të ekspozohen armë, por këtë e ka ndërlidhur me traditat shekullore. “Në pikëpamjet e mia janë pak ma tradicionale dhe për këto mbaj …

Lexone