Home / Tag Archives: tjera

Tag Archives: tjera

Mbi 50 paqeruajtës të OKB-së janë vrarë më 2017

Mbi 50 paqeruajtës të OKB-së janë vrarë më 2017

Së paku 56 paqeruajtës të Kombeve të Bashkuara janë vrarë në vitin 2017, shifra më e lartë brenda një viti qysh më 1994. OKB-ja lëshoi një raport duke thënë se 135 ushtarë të saj, policë dhe zyrtarë civilë janë vrarë në 15 misione paqeruajtëse qysh nga viti 2013. Shumica e …

Lexone