Home / Tag Archives: thepisurpergjate

Tag Archives: thepisurpergjate

Tragjedia te “Shpella e Pëllumbasit”, devijohet lumi për gjetjen e 20-vjeçarit

Kanë kaluar tre ditë nga tragjediae ndodhur në Shpellën e Pëllumbasit, ku një 20 vjeçar u zhduk pasi e mori me vete rryma e ujit në një nga kanionet e shumta të ndohura aty.Pavarësisht kësaj, polumbarët e RENEA-s vijojnë kërkimet për gjetjen e trupit të të riut që u mbyt dhe janë përqendruar në grykën e Skuranës në lumin Erzen.Policia e Shtetit njofton në Facebook se për të gjetur trupin e XhorxhoSeferit, gjatë ditës së sotme do të devijohet nga forcat xheniere edhe një pjesë tjetër e lumit Erzen. Devijimi ka për qëllim uljen e nivelit, pasi rrjedha është shumë e fuqishme dhe terreni është shumë shkëmbor dhe shumë i thepisur.Përgjatë shtratit të lumit, kërkimet vijojnë edhe nga një grup punonjësish policie të Stacionit të Policisë Farkë.Vijojnë kërkimet nga polumbarët e Renea-s në lumin ErzenNë grykën e Skuranës në lumin Erzen.Polombarët e RENEA-s edhe gjatë ditës së djeshme dhe sot, vijojnë kërkimet në grykën e Skuranës në lumin Erzen, për gjetjen e trupit të 20 – vjeçarit X..

Lexone

VIDEO: Ra në “Shpellën e Pëllumbasit”, vijojnë kërkimet për të gjetur 20-vjeçarin

Polombarët e RENEA-s edhe gjatë ditës së djeshme dhe sot, vijojnë kërkimet në grykën e Skuranës në lumin Erzen, për gjetjen e trupit të 20 – vjeçarit Xh.S.Gjatë ditës së sotme do të devijohet nga forcat xheniere edhe një pjesë tjeter e lumit, me qëllim uljen e nivelit, pasi rrjedha është shumë e fuqishme dhe terreni është shumë shkëmbor dhe shumë i thepisur.Përgjatë shtratit të lumit, kërkimet vijojnë edhe nga një grup punonjësish policie të Stacionit të Policisë Farkë.

Lexone