Home / Tag Archives: temperatura

Tag Archives: temperatura

Moti për ditën e sotme, e premte 8 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 37 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 19 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e premte 8 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e enjte 7 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 31 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 18 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e enjte 7 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e mërkurë 6 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta. Temperatura më e lartë është 27 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 18 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e mërkurë 6 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e martë 5 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 30 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 18 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e martë 5 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e hënë 4 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 31 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 18 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e hënë 4 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Keni bërë plane për plazh? Ja surprizat e motit

Nëse keni bërë plane për plazh këtë fundjavë, atëherë keni moti duket se nuk është plotësisht në krahun tuaj.Mësohet se paraditja do të mbetet me kthjellime dhe vranësira të herë pas hershme në veri dhe qendër, por juglindja rrezikohet nga shira të dobët dhe temperatura konstante.Ndërkohë, pasditja sjell vranësira më të dendura në vend të cilat gjenerojnë rrebeshe afatshkurtra në jug-juglindje, por shira të dobët në zonën qendrore.Sa i përket temperaturave të ajrit mbeten thuajse konstante në mëngjes duke ruajtur maksimumin prej 32 gradë Celcius.(TemA)

Lexone

Moti për ditën e sotme, e premte 1 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 29 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e premte 1 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e enjte 31 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 29 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celciusThe post Moti për ditën e sotme, e enjte 31 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e mërkurë 30 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e kthjellët dhe me temperatura të larta.Temperatura më e lartë është 28 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e mërkurë 30 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e martë 29 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 31 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e martë 29 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone