Home / Tag Archives: televizion

Tag Archives: televizion

Juristi Romeo Kara “shpërthen” ndaj Manjanit: Kur një “spurdhjak” si Ydhi i LSI përflet fëmijët e pafajshëm të Bales

Juristi Romeo Kara ka reaguar ashpër pasi Ylli Manjani shkroi se “Vite më parë çuni i Bales hapi digën e liqenit dhe përmbyti Tiranën, sot Babalja i hapi Ramës digën e liqenit të rrenave”.Kara e cileson nje shpurdhjak ishj ministrin e drejtesise se LSI, duke thene se kane qene te tjere ata qe kane dhene urdher per hapjen e kesaj dige dhe jo çuni i Bales.Postimi i plotë i Romeo Kara:Kur dhe një spurdhjak si Ydhi i LSI-se merr guximin të përflase fëmijet e pafajshëm të Bales, duhet me mallku veten, për fatin që kemi.Çuni i Bales, nuk i hapi vetë portat e Liqenit, por atij i dhanë urdhër, disa që nuk kanë mendere t’i dalin për zot urdhërave te tyre.Disa dite përpara se te hapej porta e liqenit, u krekos ne televizion Blendi Gonxhja.Shko o Ydhi e sqarohu te Gonxhja, apo edhe atë Balja e ka bëre.

Lexone