Home / Tag Archives: telefonit (page 3)

Tag Archives: telefonit

I dërgon një foto të shoqit, por ai i kërkon menjëherë divorcin

Auto Draft

Një çift ishin larg njëri-tjetrit për pak disa kohë, për shkak të angazhimeve në punë. Komunikimi i tyre realizohej nëpërmjet telefonit dhe internetit. Një ditë gruaja i dërgoi të shoqit një foto të sajën në mëngjes. Mirëpo, një detaj në foto çoi në ndarjen e menjëhershme të tyre. Mediat e …

Lexone

Ja si ta zbulosh kush po të telefonon me numër privat

Auto Draft

Të gjithë ne jemi ndjerë të bezdisur të paktën një herë nga një telefonatë pa numër. Dikush, i cili nuk ka as emër dhe as figurë, por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni. Jeni i/e interesuar për t’i dhënë …

Lexone