Home / Tag Archives: teknologjia

Tag Archives: teknologjia

Nostalgji/ Para se teknologjia të na ‘pushtonte’, ja si luanin fëmijët një herë e një kohë! (Foto)

Pa helmeta, pa asgjë që mund t’i mbante të sigurtë, kështu luanin fëmijët atëherë dhe nuk vriteshin kurrë!Këto gjëra ishin pjesë e tyre gjatë rritjes, dhe më besoni se asnjëherë nuk u desh të thërritej ambulanca.Argëtoheshin, dhe krijonin kujtime që do t’i mbajnë gjithmonë.Lojrat me top, apo me litar, ishin vetëm 2 nga lojrat e shumta që ekzistonin atëherë para se teknologjia të na ‘rrëmbentr’ dhe ato pak kujtime të bukura për t’u ‘zhytur me kokë’ drejt facebook, instagram apo te tjera.Pak më poshtë është një katalog me foto që do j’u kthejnë pas në kohë, atëherë kur ishim të lumtur të gjithë.

Lexone