Home / Tag Archives: teknologji

Tag Archives: teknologji

Së shpejti nuk do të na duhet telekomanda e televizorit

Së shpejti nuk do të na duhet telekomanda e televizorit

Universiteti britanik i Lancasterit ka vënë në zbatim teknologjinë e re të quajtur ‘Matchpoint’, e cila do të mjaftojë lëvizja e një pjese të trupit për të kontrolluar funksionet e ndryshme, shkruan Telegrafi. Nevojitet lëvizja rrethore e njërës dorë, kokës apo edhe një këmbe, që kapet prej një kamere. Mjafton …

Lexone

Samsung ISOCELL Dual Software Solution mundëson karakteristikën e kamerës së dyfishtë në një gamë më të gjerë smartphonësh

Samsung ISOCELL Dual Software Solution mundëson karakteristikën e kamerës së dyfishtë në një gamë më të gjerë Smartphonësh Zgjidhja e re software për sensorët e imazhit ISOCELL Dual mbështet rifokusimin dhe shkrepjen në dritë të ulët në smartphone me hardware të klasit të mesëm Seul, Kore – 6 Shkurt 2018 …

Lexone

Kuvendi sot mban seancë, ja pikat që diskutohen

Kuvendi i Kosovës sot mban seancën e radhës, ndërsa ndër pikat e rendit të ditës është edhe debati parlamentar sipas kërkesës së Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje lidhur me dënimin e disa aktivistëve të këtij subjekti politik. Po ashtu në rend dite është edhe interpelanca e kryeministrit të Republikës së …

Lexone