Home / Tag Archives: suksesit

Tag Archives: suksesit

Ja kush e shoqëroi Dafinën në pushim

Ka qenë disa ditë jashtë Kosovës. Këngëtarja Dafina Dauti ka zgjedhur Austrinë që t’i kalojë disa ditë pushimi, duke i shfrytëzuar edhe bukuritë natyrore të këtij vendi, tejet të përshtatshme për ditë dimri dhe skijim, shkruan lajmi. E në këtë vend, ajo nuk ishte e vetme. Bashkë me të ka …

Lexone