Home / Tag Archives: subjekti

Tag Archives: subjekti

Vettingu, KPK rikonfirmon në detyrë gjyqtaren e Kurbinit

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka rikonfirmuar në detyrë gjyqtaren e Kurbinit, Marçela Shehu.Në seancën dëgjimore të 1 qershorit KPK-ja konstatoi se subjekti ka qenw bashkwpunues, teksa relatori Komici tha se bazuar në deklarimet e ILKPI gjyqtarja justifikon pasurinë, nuk ka bërë fshehje të pasurisë dhe as deklarim të rremë.Sa i takon vlerësimit të figurës, Komici tha se DSIK ka kryer vlerësimin dhe ka derguar nje raport ku konstaton përshtatshmërinë e Marçela Shehut.4 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone