Home / Tag Archives: stimuluar

Tag Archives: stimuluar

I tha “vila e sat ëme”, Mustafa Nano flet për përplasjen me ish- ministrin e PD. Çani: Si e shave ashtu doktorin?

Analisti Mustafa Nano ka sqaruar përplasjen në një emision të mbrëmjes së djeshme me ish ministrin teknik të PD-së, Gazmend Bardhi të cilit i tha në debat e sipër “vila e sat ëme”.Në studio kishte plasur debati për vilat e politikanëve në Gjirin e Lalëzit, debat që u nxit nga Nano, dhe nëse e bëri qëllimisht apo jo për të zhvendosur vëmendjen, e shpjegoi sot në emisionin “Zonë e Lirë”.Pjesë nga biseda:Çani: A ishte e qëllimshme?Nano: Po jo çfarë e qëllimshme, madje unë isha betuar që…Çani: Jo se thashë me vete që po ta kishte stimuluar këtë gjë, është publicist i paparë, nga shfaqja e ndryshove kompletNano: Po përmendja ca emra me një distancë, unë bëj ironi, bëj edhe me veten. Çani unë nuk jam i aftë të bëj gjëra të tilla kështu… Ndodhi…Çani: Kur ndodhin shpesh nuk janë rastësi. Po pastaj doktorin që e shave ashtu?Nano: Çani hidhemi te show

Lexone