Home / Tag Archives: starbucks

Tag Archives: starbucks

“Starbucks” do të hapë dyqanin e parë në Serbi

Beogradi do të ketë së shpejti dyqanin e parë “Starbucks”.AmRest Holdings SE, operatori më i madh i restoranteve në Europën Qendrore, ka zbuluar planet për hapjen e një kafeneje të stilit amerikan në kryeqytetin e Serbisë brenda këtij viti.“Starbucks” nuk është hyrje e re në Europën Lindore.Në vitin 2016, në Sllovaki u hap dyqani i parë, ndërsa sot Bratislava numëron katër të tilla.Po ashtu, në vitin 2008 në Pragë u hap “Starbucks” i parë.Tashmë zinxhiri i dyqaneve “Starbucks” operon në 7 vende: Poloni, Gjermani, Republika Çeke, Sllovaki, Hungari, Rumani dhe Bullgari, ku në total janë hapur 300 dyqane.(TemA TV)

Lexone