Home / Tag Archives: spitalet

Tag Archives: spitalet

“Supa e spitalit” nëpër botë – guidë me foto

Ushqyerja luan një rol të rëndësishëm në shërimin nga një sëmundje, prandaj spitalet kanë ekipet e tyre të dietologëve dhe ekspertëve për të përgatitur ushqime posaçërisht për pacientët që të rimarrin veten sa më shpejtë të jetë e mundur. Ja çfarë shërbehet nëpër spitalet në disa vende të botës.GjermaniItaliSpanjë Zvicër MeksikëKanadaJaponiAustrali Afrika e Jugut

Lexone