Home / Tag Archives: sofistikuara

Tag Archives: sofistikuara

VIDEO: Rusia përgatitet t’i tregojë “dhëmbët” botës në paradën e 9 majit

Rusia do ta shfrytëzojë Ditën e Fitores mbi fashizmin për të treguar disa armë të reja ushtarake që ka krijuar. Drone ushtarakë të avancuar të përparuara dhe makinat të blinduara dhe sofistikuara luftimi do të ekspozohen në paradën e e 9 majit në Moskë.Televizioni shtetëror rus RT ka filmuar provat gjenerale që po zhvillohen për këtë paradë masive me makina dhe tanke të serisë së fundit.Ndër sistemet më të sofistikuara të armëve që do të ekspozohen në Sheshin e Kuq për herë të parë është një dron 200 kilogramësh, i cili është në gjendje të mbajë bomba dhe raketa.Ndërkaq, ekspozohet Automjeti i mbështetjes i tankeve Terminator dhe automjeti rezistent ndaj minave që do të jenë ndër të parët në paradën që përkujton fitoren mbi Gjermaninë naziste në Luftën e Dytë Botërore. (TemA TV)

Lexone