Home / Tag Archives: simultane

Tag Archives: simultane

Filma Shqiptarë ”Dy herë mat” ShqipTV

“Dy here mat” është filmi komik me i pelqyer për publikun. I drejtuar nga Bujar Kapexhiu qe kesaj rradhe është dhe vete aktor, filmi është i mbushur me situata komike te papritura. ILO Pinci, specialist i peshkut dhe i midhjeve, edhe shahist i njohur, arrin ne nje qytet te vogel …

Lexone