Home / Tag Archives: siguruara

Tag Archives: siguruara

FOTOT: Të bukura dhe inteligjente, kukullat seksi gati për… beqarët

Shenzhen Atall Intelligent Robot Technology është një prej kompanive robotike ka nxjerrë së fundmi në shitje Emma-n, një robot seksi me inteligjencë artificiale.Makineria është e lidhur me internetin dhe është e pajisur me kapacitete stimuluese të teknologjisë së lartë.Temperaturat e tyre janë të përafërta me të njeriut dhe madje janë të siguruara që të mos shkaktojnë shkënditja elektrike.Por e gjithë kjo punë nuk është e lirë, çmimi online i Emmas është afro 3,136 dollarë dhe me shumicën e klientëve meshkuj 40-50 vjeç.

Lexone