Home / Tag Archives: sigurojme

Tag Archives: sigurojme

VIDEO qesharake: “Mos ndalo se të presin gjembat e kaktusit”

Një i ri ka gjetur një mënyrë efikase se si të bëj këtë grua të shëndoshë që ju do të shihni në video të vrapojë pa u ndalur.Në momentin që gruaja ndalon ritmin e vrapimit djali i vendos bimën me gjemba të kaktusit tek të pasmet dhe ajo nis përsëri të vrapojë me të njëjtin ritëm.Hidhini një sy videos dhe ju sigurojmë se do të shkriheni së qeshuri. (TemA)

Lexone

VIDEO: Ky po që është djalë kursimtar, shikoni shpikjen që ka bërë

Ankoheni se makineria e larjes së rrobave ju harxhon shumë energji elektrike?Epo pasi të shikoni këtë video do të mësoni se si të kurseni elektricitetin.Ky djalë ka gjetur një ide gjeniale për të larë rrobat.Ai vendos në punë larësen e rrobave me anë të një biçiklete që ka instaluar në të.Shihni pamjet filmike dhe ju sigurojmë se do të shkriheni së qeshuri.(TemA)

Lexone