Home / Tag Archives: shqiptarja

Tag Archives: shqiptarja

Shqiptarja VIP që po jeton mes luksit në Katar

Shqiptarja VIP që po jeton mes luksit në Katar

Format e përkryera trupore dhe përkushtimi që ajo ka për t’u stërvitur çdo ditë është bërë frymëzim për shumë vajza të reja. Dorina Mema aktualisht ndodhet në Katar ku së fundmi ka postuar një foto duke na ka zbuluar diçka që nuk e dinim. Në një foto ku mban dorën e …

Lexone