Home / Tag Archives: shqipekjo

Tag Archives: shqipekjo

Kështu ndodhi bastardimi i gjuhës shqipe në Maqedoni

Kështu ndodhi bastardimi i gjuhës shqipe në Maqedoni

Shkrimi i kësaj reklame që është pjesë e një fushate institucionale tregon bastardimin e gjuhës shqipe. Përkthimi i tekstit nga maqedonishtja në shqip tregon se si bastardohet gjuha shqipe nga përkthyes injorant dhe që nuk njohin drejtshkrimin e gjuhës shqipe. Kjo reklamë ka bërë bujë edhe në rrjetet sociale, ashtu …

Lexone