Home / Tag Archives: shpresojme

Tag Archives: shpresojme

Shqiptari transporton viçin me Golf 2

Një shofer nga Gjakova e ka gjetur një mënyrë jo edhe aq të zakonshme për të transportuar një viç.Siç shihet nëpër disa fotografi të dërguara në Gazetën Metro, pronari i një veture Golf 2 me targa të Gjakovës nuk e ka patur problem që ta vendosë një viç të vogël në pjesën e bagazhit të veturës.Këtë veprim e kanë parë pjesëmarrësit tjerë në komunikacion, pasi viçi duket se ishte kurioz për të parë nga dritarja çfarë po ngjante jashtë veturës.Neve na mbetet që të qeshim me këto pamje dhe të shpresojmë që udhëtarët bashkë me viçin të kenë mbërritur shëndosh e mirë në destinacion.

Lexone

Demiraj tregon sa është e rrezikuar Kosova nga Serbia

Demiraj tregon sa është e rrezikuar Kosova nga Serbia (Video)

Demiraj ka thënë se kjo nuk mund të ndodh, pasi janë investuar miliona dollarë nga miqtë ndërkombëtarë. Tutje Demiraj ka thënë se Ushtria e Kosovës është dashur të krijohet pesë ose gjashtë vite më parë. “Kosova tashmë si shtet me të gjitha njohjet e saj duhet të ketë ushtrinë e …

Lexone