Home / Tag Archives: shoqeronte

Tag Archives: shoqeronte

27 vjeçarja shokon me “mëkatin e ëmbël”: E bëmë në makinë, por jemi të dy të martuar me të tjerë (Foto)

Letra:E dashur psikologe,Kam dy vite lidhje jashtëmartesore me një nga kolegët e mi. Ai është i martuar dhe ka 3 fëmijë, ndërsa unë jam e martuar prej 8 vitesh por nuk kam ende fëmijë.Unë jam 27 vjeç ndërsa ai është 49.Që ditën e parë që ai ka ardhur në kompani, e dalluam në sytë tanë që pati një shkëndijë.Pas disa takimesh në punë, ai më ftoi një pasdite për një kafe, dhe kimia jonë ishte e paevitueshme. Pas kafes, disa ditë më vonë më ftoi në një darkë.Gjeta justifikim për tim shoq dhe dola, sepse vërtetë kisha filluar të fiksohesha shumë pas tij.Pas darke, kur po më shoqëronte për në shtëpi, më futi në makinë, më puthi… dhe më pas përfunduam duke bërë dashuri në pjesën e pasme të makinës.Kështu nisi e gjithë lidhja jonë, e cila tani është më e fortë se kurrë.Por edhe pse ne ndihemi shumë mirë me njëri-tjetrin dhe raporti jonë intim është fantastik. Ne sërish nuk und të jemi bashkë.Në jam e martuar me një person shumë të mirë i cili më do dhe më respekton, por mar..

Lexone

“Kolegu më puthi, më futi në makinë dhe e bëmë, por problemi ishte se…”

Letra:E dashur psikologe,Kam dy vite lidhje jashtëmartesore me një nga kolegët e mi. Ai është i martuar dhe ka 3 fëmijë, ndërsa unë jam e martuar prej 8 vitesh por nuk kam ende fëmijë.Unë jam 27 vjeç ndërsa ai është 49.Që ditën e parë që ai ka ardhur në kompani, e dalluam në sytë tanë që pati një shkëndijë.Pas disa takimesh në punë, ai më ftoi një pasdite për një kafe, dhe kimia jonë ishte e paevitueshme. Pas kafes, disa ditë më vonë më ftoi në një darkë.Gjeta justifikim për tim shoq dhe dola, sepse vërtetë kisha filluar të fiksohesha shumë pas tij.Pas darke, kur po më shoqëronte për në shtëpi, më futi në makinë, më puthi… dhe më pas përfunduam duke bërë dashuri në pjesën e pasme të makinës.Kështu nisi e gjithë lidhja jonë, e cila tani është më e fortë se kurrë.Por edhe pse ne ndihemi shumë mirë me njëri-tjetrin dhe raporti jonë intim është fantastik. Ne sërish nuk und të jemi bashkë.Në jam e martuar me një person shumë të mirë i cili më do dhe më respekton, por mar..

Lexone

Hyn në parukeri dhe e qellon 4 herë me armë në kokë (Video)

Hyn në parukeri dhe e qellon 4 herë me armë në kokë (Video)

Pamje që rrallë na rastis ti shohim janë shpërndarë ditën e djeshme në internet. Një parukier është qelluar 4 herë në kokë në sallonin e tij. Në video shihet se si një femer vjen sëbashku me një mashkull të gjatë e shoqeruar dhe ulet në karrigen e parukerisë për tu …

Lexone